O NAMA

Sandra Puhar-Skorup je svoja interesovanja iz oblasti fizičkog zdravlja razvila kroz edukaciju iz nutricionizma, ajurvedske medicine, terapeutske masaže i joge. Dugi niz godina radi kao holistički terapeut, instruktorica joge, maserka i vodi radionice zdrave prehrane. Saradnik je na suprugovoj knjizi Priručnik za homo sapiensa sa kojim zajedno radi sistematsku edukaciju i coaching iz 4 životne oblasti. U svom radu Sandra individualno pristupa klijentima pomažući im da ostvare svoje ciljeve kroz tehnike samoiscjeljenja uz posebno osmišljen plan za unapređenje psihofizičkog zdravlja.

Miro Skorup je svoju sklonost ka čovjekovom ličnom razvoju, društvenim temama i traženju suštine unaprijedio proučavajući praktičnu psihologiju, sociologiju i duhovne znanosti različitih tradicija. Kroz dvadeset pet godina rada sa ljudima održao je hiljade predavanja, seminara i individualnih savjetovanja iz oblasti karakternog i duhovnog razvoja, međuljudskih odnosa i društvenih pitanja. Autor je knjige Priručnik za homo sapiensa - Evolucija ljudskog karaktera. Vodi i usmjerava ljude na putu ka osviještenosti i unapređenju kvaliteta života.

U protekle skoro tri decenije zajedničkog života inicirali smo veliki broj projekata, istraživali, putovali, mijenjali mjesta boravka, učili, educirali se i sticali iskustva u svemu onome što sad nudimo i dijelimo sa drugima. U svom radu se trudimo da integrišemo istočni i zapadni pristup fizičkom i mentalnom zdravlju pojedinca koji uključuje njegov društveni i duhovni život.

Naša misija od početka do kraja ostala je ista: podizanje individualne i kolektivne svijesti kroz znanja iz autentičnih izvora koja su naučno dokaziva i primjenjiva na svakoga. Duboko vjerujemo da nikad nije kasno da preuzmemo kormilo u svoje ruke, promijenimo kurs kretanja i uplovimo u nove i ljepše životne tokove! smileCopyright © 2020 Sapiens.ba | All Rights Reserved | Design: W.Design